Клониране и изпращане на адрес

Клониране на TPMS сензори е уникална операция която Ви дава възможност да имате втори комплект сензори за зимните гуми и джанти Така няма да ви се налага всеки сезон да демонтирате гумите от джантите , защото първо е по скъпо и второ всеки един демонтаж и монтаж на гумата намалява нейният живот.

Сега ние може да ви Обучим Втори комплект сензори за Вашите зимни гуми без да е необходимо да автомобила да идва при нас , необходим ни е само номера на Рамата

Клониране на TPMS сензори Клониране на TPMS сензори-1 Клониране на TPMS сензори-2 Клониране на TPMS сензори-3

 

 

Когато имате проблем с някой от TPMS сензорите и знаете кой е той попълнете Онлайн заявката и ще го получите на посоченият от вас адрес.

Клониране на TPMS сензори-4

7 Responses to Клониране и изпращане на адрес

 1. Здравейте,интересуваме колко ще ми струва закупуването на 4 сензора плюс обучението им за Honda HRV 2019. Аko ви пратя номера на рамата бихте ли могли да предоствите работещо решение съвместимо с оригиналната система и колко ще ми струва?

 2. Здравейте. Интересувам се от цента за 4 датчика на Opel Astra k и съответно за обучението им.

 3. Виктор says:

  Здравейте,
  Интересувам се за цената на 4 датчика и обучение за Опел Астра к. В момента имам 4 на джантите, но искам да си закупя още един комплект джанти за лятото, за да не сменям всеки път гумите.

 4. Здравейте-имам форд фокус 1.0 2015г.искам да попитам 4 сензора с обучението им .колко ще струват?

 5. Здравейте,интересуваме колко ще ми излязат закупуването на 4 сензора плюс обучението им за Инфинити QX30

 6. тодор says:

  Здсравейте,интересуваме колко ще ми излязат закопуването на 4 сензора плюс обучението им за додж калибър 2.0 црд 140кн., 2007г рама:1B3HBC8A47D548406

 7. владимир димов says:

  Здравейте,

  Имам нужда от 4 сензора за Kia sportage 2016
  ako ви пратя номера на рамата бихте ли могли да предоствите работещо решение съвместимо с оригиналната система и колко ще ми струва.
  Благодаря

Вашият коментар

Вашият имейл адрес и телефон няма да бъдат публикувани. Задължителните полета са отбелязани с *