TPMS за IPhone

-Ако Вашият автомобил не е екипиран с TPMS и притежавате IPhone .

-Прочели сте и знаете предимствата в личен и социален план.

-Желаете да спестите пари и да заложите на Безопасното Шофиране

Ние имаме решение 😉  Предлагаме на Вашето внимание  TP-8886 DIY TPMS

TPMS за IPhone

Комплекта включва 4броя сензори под формата на капачки и предавател който се включва в запалката на автомобила. Устройството предава в реално време настоящото налягане на гумите и температурите на всички четири гуми чрез Bluetooth към вашия iPhone.

TPMS за IPhone-1

Дисплеят на устройството също има звукови и визуални предупреждения, когато налягането на гумите падне под или се покачва над избраното ниво. Всички датчици са предварително програмирани за правилната позиция на колелата и са с обозначение за лесен монтаж , просто завийте всеки сензор върху вентила на превозното средство го контрирайте на място му  с помощта на контрагайката и инструмента.

 

TPMS за IPhone-2Ако случайно батерията на вашият IPhone падне то устройството поставено в запалката ще ви подаде индикация при положение , че някоя от гумите ви спада.

Бъди Интерактивен! Шофирай Безопасно!

Този продукт е подходящ за превозни средства с максимално налягане на гумите на 3.3 Bar / 47 PSI. Ако автомобилът ви е налягането на гумите над това, ще трябва да закупите система от нашия професионални TPMS системи.

TPMS за IPhone-3

 

Предлагаме ви да закупите и държач на телефона за сигурното му закрепване за предното стъкло на автомобила.

TPMS за IPhone-4TPMS за IPhone-5 TPMS за IPhone-6

3 Responses to TPMS за IPhone

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *